Sancțiuni primite de botoșaneni pentru nerespectarea ordonanțelor militare

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani au aplicat 58 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea interdicțiilor impuse de ordonanțele militare, în valoare totală de 24.200 de lei, precum și zece sancțiuni însumând 4.000 de lei pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice și fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice.

79 de jandarmi au fost angrenați în ultimele 24 de ore în cadrul misiunilor executate în sistem integrat pentru prevenirea răspândirii coronavirusului COVID-19, din care 16 au asigurat paza centrelor de carantină, iar 8 au făcut verificări la domiciliu ale persoanelor aflate în izolare împreună cu polițiști din cadrul I.P.J.Botoșani.

În ultimele 24 de ore, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, au fost efectuate verificări la 1.116 persoane izolate la domiciliu și la 5 localuri publice cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență. De asemenea, au fost aplicate 164 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 330.000 de lei, dintre care 1 pentru nerespectarea măsurilor de izolare în valoare de 5.000 de lei.