VIDEO/FOTO – Clipe unice de emoție și bucurie au trăit astăzi, 15 august, locuitorii comunei Mileanca

VIDEO:

Clipe unice de emoție și bucurie au trăit astăzi, 15 august, locuitorii comunei Mileanca. Primăria și Consiliul Local au organizat prima ediție a Zilei Comunei, o sărbătoare la care au participat locuitori din toate satele, și din localitățile învecinate sau rude venite la hram, dar și oaspeți de seamă din rândul autorităților, printre care senatorii PSD Doina Federovici și Lucian Trufin, Ministrul Muncii, Marius Budăi, dar și Dorin Birta, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani.

Manifestarea a fost deschisă cu celebrarea nunții de aur, eveniment sărbătorit de 65 de cupluri din comună, premiate de Primărie și Consiliul Local. Pentru cei care, de 50 de ani, merg împreună pe drumul vieții, preotii au oficiat o slujbă de mulțumire.
A fost veselie mare, în ciuda vremii mohorâte. Așa cum și-a dorit primarul Alexandru Azamfirei atunci când a pus bazele acestui nou proiect estival.

Și cum voia bună se întreține cu muzică bună, la Mileanca au cântat unii dintre cei mai îndrăgiți intepreți de folclor: Ion Paladi, Dan Doboș, Laura Olteanu, Liliana Savin și Carmen Cornaci.

GALERIE FOTO: