VIDEO/FOTO De Ziua internaţională a persoanelor vârstnice, 50 de cupluri de aur din Dorohoi au fost sărbătorite de comunitatea locală și de autorități

VEZI ȘTIREA ÎN FORMAT VIDEO

Au fost, cândva, pilonii comunității. Au clădit orașul, au întemeiat familii trainicie, au crescut copii și apoi au dat societății oameni destoinici, cu care se mândresc. Chiar dacă timpul le-a pus în desagă ani mulți, mai grei sau mai ușori, au găsit putere să îî ducă fără să îi transforme într-o povară. Poate și pentru că au mers, pe același drum, împreună.

De ziua lor, Ziua internaţională a persoanelor vârstnice, 50 de cupluri de aur din Dorohoi, care și-au unit destinele atât în municipiul cât și în alte localități, dar care sunt cetățeni ai au fost sărbătorite, astăzi, de comunitatea locală și de autorități.

La evenimentul special organizat în Sala Cinematografului Melodia au fost invitați să participe și au răspuns cu bucurie pentru a fi părtași la un astfel de moment, președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, vicepreședintele Dorin Birta precum și deputatul Dan Șlincu.

Evenimentul face parte din seria manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului Dorohoi, care se desfășoară în perioada 30 septembrie -3 octombrie.

(Visited 211 times, 1 visits today)