VIDEO/FOTO EMOȚII MAXIME PENTRU PRIMARUL COMUNEI CURTEȘTI

VIDEO

Momente de maximă emoție s-au consumat astăzi în familia primarului din comuna Curtești. Fiul sotilor Anton, a susținut în această seară un recital acompaniat de filarmonica ” George Enescu” din Botoșani, în cadrul celei de-a 67-a stagiune, pe scena Casei Sindicatelor din municipiul Botosani.

Marius Daniel Anton a terminat liceul de Artă „Ștefan Luchian” din Botoșani, sub îndrumarea profesorilor Petrică Sâia și Marius Havarneanu. De-a lungul celor patru ani de liceu, a participat la diverse concursuri, unde a obținut numeroase premii, precum: Premiul II la concursul „Emanuel Elenescu” – Piatra Neamț, în anul 2015, premiul III la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală – Timișoara 2017. În prezent este student, în anul III la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj unde studiază clarinetul sub îndrumarea lectorului universitar Dr. Flavius Trif. În timpul facultății a participat la numeroase concursuri unde a obținut diploma de finalist la concursul internațional „ProMusica Academica”, Iași în anul 2017, Premiul III- „Eduard Caudella”- Iași, în anul 2019 și „Cluj Internațional Competition” – 2019. Tot în anul 2019 a susținut un concert în calitate de solist, cu orchestra „Camerata Academica”.

Alături de fiul primarului a concertat și Andrei Sergiu Cebotari, coleg de facultate la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj

Vizibil emoționat primarul comunei Curtești a declarat: ” Este firesc să ai emoții. Foarte multă muncă, dăruire, pasiune și era și normal să ajungă la nivelul actual. Îi urez succes, îl voi susutine din tot sufletul și ne dorim tot ceea ce își dorește el. Vreau să mulțumesc în special și în egală măsură tuturor dascălilor și aici vreau să amintesc pe Petrică Sâia, Enciu Ioan, Cobâla Ioan, Havârneanu Marius și Trif Flavius. Tot reaspectul și mulțumirile pentru domniile lor.”

GALERIE FOTO:

(Visited 8 times, 1 visits today)