VIDEO/FOTO Viitorul sună bine pentru locuitorii comunei Sendriceni!

VIDEO:

Investițiile în comuna Șendriceni continuă.
Consolidarea infrastructurii reprezintă veriga cea mai importantă pentru economia locală, așa că administrația are în derulare proiecte care vor contribui la creșterea nivelului de trai al cetățenilor din zonă.
Aceștia vor circula pe drumuri moderne și sigure, pentru că, treptat, fiecare dintre căile de acces vor fi asfaltate. Unul dintre acestea este finanțat de la bugetul de stat, prin PNDL.

Lucrările au demarat în luna aprilie și, conform contractului, în primăvara anului viitor peste 3.500 de locuitori din comunele Șendriceni și Dersca vor circula pe drumuri asfaltate.

În mandatul lui Marin Dohotariu a fost extinsă și rețeaua de alimentare cu apă. 400.000 de lei au fost alocați de la bugetul local pentru ca și sătenii din Cătunele Stracova și Cobâla să fie conectați la sistemul public de aprovizionare care asigură furnizarea continuă și mai ales sigură de apă locuitorilor de la sate.

O altă investiție realizată cu fonduri de la bugetul local este extinderea conductei de gaze naturale presiune redusă, pentru care s-au cheltuit 172.000 de lei. Iar acest proiect va fi continuat în anii următori și în alte sate, pentru alte sute de gospodării.