VIDEO/ Medicii de la Mavromati în audiență la Macaleti. Livia Mihalache va reveni la conducerea Spitalului Județean

VIDEO:

O delegație de medici de la Spitalul Județean au avut o întrevedere cu președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, pentru a discuta revenirea medicului Livia Mihalache la conducerea Spitalului Județean de Urgență. Discuțiile au durat mai bine de o oră, timp în care reprezentanții salariaților din Spitalul Județean au expus problemele unității medicale.

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți, a trasmis că, pe durata stării de alertă, medicul Radu Malancea, va rămâne la conducerea unității sanitare.

Medicul Bogdan Alexandroaie a spus că principalul obiectiv este de a scoate spitalul din starea dificilă în care se află acum, pentru ca pacienții care nu sunt infectați să beneficieze de servicii medicale de calitate.

Reamintim că medicul Livia Mihalache a fost înlocuită de la conducerea Spitalului Județean Mavromati din cauza unor deficiențe de management constatate în urma unor controale care au vizat gestionarea pandemiei. Schimbarea a fost făcută de două ori, prin ordine emise de ministrul sănătății, în timpul și după expirarea