Cele mai citite

loader-image
Botoșani
05:29, 19 aprilie 2024
temperature icon 4°C
cer fragmentat
Humidity 81 %
Wind 8 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 13 Km/h
Clouds Clouds: 67%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:16
Sunset Sunset: 19:08

Ultimele Știri

A vrut să ajute şi s-a ales cu dosar penal

11 decembrie 2022 | Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetățenie R. Moldova în autoturismul căruia a fost depistată o carte de identitate falsă.

În această dimineaţă, în jurul orei 06.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, un cetăţean moldovean, în vârstă de 39 de ani.
La controlul de frontieră, în torpedoul autoturismului a fost descoperită o carte de identitate cu însemnele autorităţilor române, pe numele unei persoane de sex feminin, având aplicată fotografia acesteia şi datele sale de identificare.
Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului descoperit, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acesta nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind fals.
Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a dorit să ajute o persoană de sex feminin, pe care a transportat-o ca pasager în autoturism, iar aceasta a uitat documentul găsit la control, iar el nu are cunoştinţă despre faptul că acest document este fals.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri