Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Accident feroviar în apropierea haltei Zlătunoaia

1 aprilie 2024 | Eveniment

În cursul acestei seri, pompierii militari au fost solicitați să intervină în comuna Albești, în urma unui apel primit prin 112, care anunța producerea unui accident feroviar în apropierea haltei Zlătunoaia, în care a fost implicat trenul Dorohoi – Iași și un autoturism.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești și două ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. În autoturism se aflau trei persoane, iar în urma evaluării la fața locului, două dintre acestea au fost preluate pentru a fi transportate la spital (o adolescentă de 16 ani și o tânără de 19 ani). Din cauza rănilor suferite, pentru tânăra de 19 ani a fost solicitat în întâmpinare echipajul de Terapie Intensiva Mobila SMURD. Șoferul, un tânăr de 23 de ani, a refuzat transportul la spital.
După evaluarea celor 47 de persoane aflate în tren (45 călători, 1 mecanic conductor și șeful de tren), s-a constatat ca niciuna nu a avut de suferit în urma impactului.
Pompierii au intervenit și pentru a preveni pericolul izbucnirii unui incendiu.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri