Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Aproximativ 600 de sancțiuni în urma raziilor nocturne ale polițiștilor

17 martie 2024 | Infractional

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au desfășurat activități preventive pe raza
întregului județ.

Astfel, au fost organizate 4 acțiuni punctuale, cu sprijinul jandarmilor, prilej cu care s-a acționat atât pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, cât și pentru impunerea unui climat de siguranță rutieră.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate peste 591 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 300.000 de lei și au fost reținute 21 permise de conducere și 8 certificate de înmatriculare.
Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru abateri la regimul rutier, provocare de scandal, tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, în cadrul acțiunilor a fost depistat, pe DJ 208 H, în comuna Corni, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, asupra căruia au fost identificate 134 de pachete de țigarete, pentru care nu deținea documente legale de proveniență. Bărbatul a fost sancționat cu amendă în cuantum de 60.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Codului fiscal.

Totodată, o persoană a fost reținută pentru infracțiunea de furt calificat.

Exemplu:
La data de 16 martie a.c.,.în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au identificat, in municipiul Botoșani, pe strada Sucevei, un tânăr de 32 de ani, din comuna Mihai Eminescu, pe numele căruia era emis un mandat de aducere, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat comisă la data de 25 februarie a.c.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta ar fi pătruns fără drept, în locuința persoanei vătămate, un bar at de 53 de ani, din comuna Mihai Eminescu, de unde ar fi sustras 6.400 de lire.

Tânărul a fost condus la sediul poliției, iar ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri