Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe DJ 282 Drăgușeni – Coțușca – Rădăuți Prut

29 iulie 2020 | Administratie

Consiliul Județean Botoșani, prin Direcția Județeană de Drumuri și Poduri, continuă lucrările de reparații și întreținere a rețelei de drumuri județene din județul Botoșani.

În acest context, este de menționat faptul că au fost finalizate lucrările de reparații și întreținere constând în tunarea de covor asfaltic pe unul dintre cele mai importante tronsoane de drum județean localizat în Zona de Nord a județului.

Este vorba despre drumul județean DJ 282, tronsonul cuprins între Drăgușeni – Coțușca – Rădăuți Prut și care a beneficiat de lucrări de reparații constând în turnarea de covor asfaltic într-un strat pe o lungime de 14,7 km.

Lucrările de pe acest tronson de drum vin în completarea celor executate anul trecut pe DJ 282, pe tronsonul cuprins între Săveni și Drăgușeni.

Mă bucur că am reușit să finalizăm lucrările și pe acest tronson de drum foarte important, având în vedere că la Rădăuți Prut avem un punct de trecere a frontierei de stat spre Republica Moldova. Este un drum foarte circulat și care provoca multe neplăceri participanților la trafic. A fost o lucrare destul de amplă, dar cred că rezultatul satisface pe deplin așteptările cetățenilor care locuiesc în zonă sau ale celor care îl vor tranzita ocazional. De altfel, depunem toate eforturile pentru ca toate lucrările pe care le executăm pe drumurile județene să presupună un termen de execuție cât mai scurt, pentru ca disconfortul creat cetățenilor să fie cât mai redus”, a declarat vicepreședintele Dorin Birta.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri