Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

AVERTIZARE de inundații pe râul Prut! La Rădăuți Prut, cota de atenție a fost depășită cu 41 cm. Tendința este de creștere

15 iunie 2020 | Eveniment

La ora 07.00, raul Prut măsură la intrarea in tara (Oroftiana) 590 de cm, cu 120 cm peste cota de inundație. Fata de ora precedenta, a crescut cu 3 cm. Tendința e de creștere. La Rădăuți Prut, cota de atenție a fost depășită cu 41 cm. Tendința este de creștere.

Ca urmare a propagӑrii viiturilor formate în bazinul superior al Prutului, amonte de intrarea în ţarӑ, se vor înregistra în continuare creşteri importante de debite şi niveluri, cu  depăşiri ale COTELOR DE INUNDAŢIE  pe râul Prut – sector amonte Acumularea Stânca Costeşti, județul Botoșani.
           
Pe baza informaţiilor actuale, se estimează că la staţia hidrometrică Oroftiana pe râul Prut se va înregistra un nivel maxim de 610 – 630 cm (cu 140 – 160 cm peste COTA DE IUNDAŢIE), iar la staţia hidrometrică Rădăuţi Prut pe râul Prut se va înregistra un nivel maxim de 420-430 cm (cu 10 – 20 cm peste COTA DE INUNDAŢIE).

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri