Cele mai citite

loader-image
Botoșani
05:02, 19 aprilie 2024
temperature icon 4°C
cer fragmentat
Humidity 80 %
Wind 6 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 10 Km/h
Clouds Clouds: 67%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:16
Sunset Sunset: 19:08

Ultimele Știri

Băncile majorează comisioanele pentru tranzacțiile cash

3 noiembrie 2023 | Administratie

Guvernul a impus plafonarea plăților cash, iar băncile nu au stat mult pe gânduri. Mai multe bănci din România și-au informat deja clienții că au crescut comisioanele pentru retragerile de numerar sau pentru depunerile de numerar.
”Te informăm că de la 1 ianuarie 2024 comisioanele vor fi modificate pentru operațiunile de depunere de numerar la ghișee și pentru alte operațiuni”, arată mesajul unei dintre bănci.

Cea mai mare bancă din România crește comisioanele
Banca Transilvania, cea mai mare din România, pregătește majorări de comisioane de la 1 ianuarie 2024, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice.

Banca Transilvania majorează în special comisioanele pentru operațiunile la ghișeu. Pentru persoanele fizice, comisionul de retragere numerar de la ghișeu este majorat de la 0,5% sau minimum 5 lei la 0,9% sau minimum 9 lei pentru sumele mai mici de 50.000 de lei. În cazul firmelor, comisionul se majorează de la 0,8% (minimum 10 lei) la 1% (minimum 10 lei). Majorări similare sunt și în cazul retragerilor de valută, potrivit profit.ro.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri