Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Bărbat agresat pe stradă de un adolescent

19 iulie 2021 | Infractional

În noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 01.35, un echipaj de jandarmi s-a deplasat în urma unui apel telefonic pe strada Calea Națională, în apropierea Stadionului municipal Botoșani, unde avusese loc un conflict între doi bărbați.

Agresorul, în vârstă de 17 ani, din motive doar de el știute, a încercat, printr-un gest nefiresc, să îl provoace pe un botoșănean care stătea liniștit pe o bancă. Rugat de partea vătămată să își vadă de drum, agresorul l-a lovit cu o sticlă de bere în zona feței, după care i-a aplicat și câteva lovituri cu pumnii, în pofida faptului că un trecător a intervenit pentru a-i despărți.

Jandarmii i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar dosarul va fi înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, în vederea competentei soluționări.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri