Cele mai citite

loader-image
Botoșani
04:38, 19 aprilie 2024
temperature icon 4°C
cer fragmentat
Humidity 80 %
Wind 10 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 13 Km/h
Clouds Clouds: 67%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:16
Sunset Sunset: 19:08

Ultimele Știri

Camion fără drept de circulație pe drumurile publice, descoperit în trafic de polițiștii de frontieră

9 ianuarie 2023 | Infractional

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări cu privire la un cetățean din Republica Moldova care a fost depistat în trafic, conducând un autovehicul care nu avea drept de circulație pe drumurile publice din România.

În Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, un bărbat cu cetățenie R. Moldova, în vârstă de 34 de ani, la volanul unui autocamion cu număr de înmatriculare specific Lituania.
La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la starea de înmatriculare a autovehiculului în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta este radiat din circulaţie de către autorităţile din Lituania, începând cu data de 09.11.2022.
Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că în data de 04.01.2023, la solicitarea administratorului firmei unde lucrează, a preluat autocamionul dintr-o parcare din Polonia şi documentele aferente în vederea transportului acestuia în Republica Moldova, fără a avea cunoştinţă că este radiat din circulaţie.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri