Clarificări aduse de Conducerea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani vizavi de invitațiile făcute parlamentarilor la Topul Judeţean al Firmelor ediţia XXVI

Conducerea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani doreşte să clarifice unele aspecte semnalate în spaţiul public de o parte dintre Parlamentarii judeţului Botoşani. Toţi cei 9 Parlamentari aleşi în mandatul 2016-2020 au primit invitaţii la evenimentul Topul Judeţean al Firmelor ediţia XXVI, organizat în data de 1 noiembrie 2019.

Din motive ce ţin de Protecţia Datelor cu Caracter Personal nu vom publica adresele de e-mail la care s-au transmis invitaţiile pentru că o parte din aleşii locali, cu care s-a mai corespondat în trecut, ne-au solicitat să transmitem corespondenţa pe adresele personale. În cazul parlamentarilor cu care nu s-a mai purtat o corespondenţă, sursele de adrese de contact au fost site-urile Camerei Deputaţilor, Senatului României precum şi Cabinetelor Parlamentare ale domniilor lor.

Invitaţiile au fost transmise, în data de 22.10.2019 în intervalul orar 9:36-9:47, către fiecare dintre cei 9 Parlamentari. Adresele de e-mail au inclus câte un attach în care era transmisă invitaţia oficială personalizată şi semnată de Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani, Valeriu Iftime.

Vă transmitem alăturat toate invitaţiile transmise către Parlamentarii judeţului Botoşani.

(Visited 42 times, 1 visits today)