Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Consiliul Județean anunță demararea proiectului de investiție „Construire Sediu Administrativ cu bucătărie și anexă spălătorie” în Ștefănești

14 septembrie 2020 | Administratie

Consiliul Județean Botoșani a demarat în această perioadă o serie de lucrări menite să dezvolte și să îmbunătățească serviciile de asistență și protecție socială oferite de către una dintre unitățile cele mai importante din subordine.

Este vorba despre Unitatea de Asistență Medico – Socială Ștefănești care este beneficiara proiectului de investiție „Construire Sediu Administrativ cu bucătărie și anexă spălătorie”, realizat cu finanțare din bugetul local al Consiliului Județean Botoșani.

În cadrul proiectului se propune realizarea unui corp de clădire cu regim de înălțime parter+etaj parțial, ce va avea destinația de sediu administrativ cu bucătărie, precum și a unei anexe cu regim de înălțime parter a cărei destinație va fi cea de spălătorie.
Lucrările de bază cuprind:
– construcția propriu-zisă a clădirilor;
– realizarea finisajelor interioare;
– realizare finisajelor exterioare;
– realizarea căilor de acces auto și pietonale;
– alimentarea cu apă se va realiza prin intermediul unui branșament la rețeaua locală de alimentare cu apă;
– realizarea instalațiilor interioare și exterioare inclusiv preluarea apelor meteorice;

Execuția lucrărilor a fost demarată în cursul săptămânii trecute, fiind în stadiul de realizare a
fundației.

„Astfel de investiții în serviciile medico – sociale de la nivelul județului nostru sunt absolut necesare și s-au regăsit întotdeauna printre prioritățile conducerii Consiliului Județean. De altfel, pe parcursul acestor ultimi ani toate cele 6 unități de asistență medico – socială din subordinea Consiliului Județean Botoșani au beneficiat de investiții consistente, în funcție de necesitățile fiecăreia. Scopul este acela de a îmbunătăți continuu serviciile pe care aceste unități le oferă, de a crea condiții de cazare de bună calitate pentru beneficiari și de asemenea, de a crea un mediu adecvat de lucru pentru personalul medical și auxiliar”, a precizat Dorin Birta, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani.

Valoarea lucrărilor este de 1.721.930,00 lei fără TVA iar durata de realizare a investiției este de 24 de luni de la emiterea ordinului scris de începere a lucrărilor.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri