Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

FC Botoșani și-a aflat adversara din turul 2 preliminar al UEFA Europa League!

31 august 2020 | Sport

Adversarele posibile pentru FC Botoșani au fost:BATE Borisov (Belarus)Shkëndija (Macedonia)Partizan (Serbia)

FC Botoșani a avut din nou noroc la împărțirea pe grupe, scăpând de adversare cu nume care cu siguranță le-ar fi pus probleme mari moldovenilor. Printre toate echipele posibile pe care le putea întâlni Botoșaniul, s-au aflat Tottenham, AC Milan, Galatasaray, Granada, FC Basel, FC Copenhaga, Rangers, Standard Liege sau Wolfsburg.

Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, a mărturisit înainte cu o zi de tragerea la sorți pentru turul 2 preliminar din Europa League că vrea să se dueleze cu un adversar puternic:

Indiferent cu cine voi cădea, nu am niciun fel de teamă, merg să joc. Dacă sunt mai buni ca mine, asta e. Prefer un adversar puternic. Dacă e să trec, înseamnă că suntem buni, dacă nu, lumea nu are ce să ne zică”, a spus Marius Croitoru.

Astfel, după tragerea la sorți echipa botoșăneană va întâlni formația
Shkëndija din Macedonia.

Meciul cu echipa din Macedonia se va juca într-o singură manșă, acasă, pe Municipalul din Botoșani. Shkëndija are un lot estimat la 5,33 milioane de euro conform Transfermarkt, iar acesta poate fi un motiv de bucurie pentru botoșăneni, pentru că lotul lor este mai valoros, ajungând la nu mai puțin de 9,55 milioane de euro. Shkëndija a încheiat ediția trecută de campionat pe locul 3, iar cel mai periculos jucător al lor pare a fi Armend Alimi, care a înscris nu mai puțin de 9 goluri în sezonul precedent din Macedonia. 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri