Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

FOTO/ Măriuca Stan Muraru aduce acasă Super Grand Prix Marele Trofeu al Festivalului „Constelația Talentelor Internațional Festival” din Chișinău, Ediția a VII-a

3 noiembrie 2023 | Cultura

Cu mândrie și entuziasm, studioul vocal Cheia Sol anunță triumful remarcabil al uneia dintre cele mai talentate eleve, Măriuca Stan Muraru, în cadrul Festivalului „Constelația Talentelor Internațional Festival” din Chișinău, ediția cu numărul 7, desfășurat în perioada 27 – 30.10.2023.
Mariuca, în vârstă de doar 13 ani, împliniți chiar în ziua concursului, a obținut SUPER GRAND PRIX MARELE TROFEU al festivalului, cucerind inimile juriului și ale publicului cu performanța sa artistică uimitoare a melodiei “Iartă” lansată în anul 1987 de Mihaela Runceanu și a melodiei „And I Am Telling You I’m Not Going”, o creatie muzicală extrem de dificilă, lansată în anul 2006 de Jennifer Hudson. Această ediție a Festivalului „Constelația Talentelor Internațional Festival” a fost una de excepție, aducând laolaltă tinere talente din întreaga lume, mai exact 25 de țări și 1000 de participanți oferind o platformă unică pentru dezvoltarea lor artistică.
Juriul, în număr de 32 de profesioniști recunoscuți în domeniul muzicii și al artelor, a avut sarcina dificilă de a selecta câștigătorii, având în vedere nivelul ridicat de competiție.

Componenta juriului pentru această ediție a festivalului a inclus personalități notabile din lumea artistică, compozitori, profesori de canto, producatori Radio si solisti de muzică.

Juriul a avut dificila misiune de a evalua și de a alege câștigătorii dintr-o competiție extrem de puternică și variată, iar performanța remarcabilă a Măriucăi Stan Muraru i-a cucerit pe deplin. Ea a demonstrat un talent excepțional, precum și o maturitate artistică remarcabilă, care au făcut-o să iasă în evidență în fața celorlalți concurenți. De altfel ea a fost invitată a doua zi în platoul emisiunii „Dimineața la Tezaur” de la Tezaur Media TV, alături de producătorul și organizatorul Festivalului, doamna Eugenia Ursu și doamna Olga Kuznet membră a juriului. Emisiunea a fost moderată de către doamna Andreea Mita Cireș.

O felicităm cu drag pe Măriuca pentru realizările ei de excepție și pentru contribuția ei la promovarea artei și a muzicii în România.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri