Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

FOTO/ Pompier sărbătorit la 90 de ani !

10 iunie 2020 | Eveniment

Locotenent colonel (r) Ilie Cobzariu, unul din cei mai longevivi pompieri din Botoșani, a fost sărbătorit la împlinirea venerabilei vârste de 90 de ani de către salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani.

În condiții impuse de pandemie, pompierii botoșăneni i-au înmânat sărbătoritului o plachetă onorifică, o diplomă de recunoștință și un tort aniversar, în semn de înaltă prețuire și respect pentru o viață dedicată ajutorării semenilor, pentru profesionalism și sacrificiu, pentru exemplul dat generațiilor viitoare și pentru puterea de a construi singura instituție aflată pe primul loc în inima românilor.

Locotenent colonel (r) Ilie Cobzariu s-a născut pe data de 10 iunie 1930, la Rădăuți Prut.

„Încă puternic, bătrânul reprezintă o lecție vie de istorie a pompierilor botoșăneni și ne-a demonstrat, încă o dată, că dragostea de semeni nu se pensionează niciodată.

Locotenent colonel (r) Ilie Cobzariu a făcut parte din comanda Grupului de Pompieri Botoșani, încă de la înființare, mai exact pe 26 februarie 1968.

Până în anul 1985, când s-a pensionat, a îndeplinit diferite funcții în cadrul unităților de pompieri din Botoșani, Iași, Brașov, Făgăraș și Suceava.

Mulțumim, domnule locotenent colonel (r) Ilie Cobzariu pentru tot ce ați făcut pentru semeni!” transmit colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri