FOTO/ Redeschiderea TEATRULUI „VASILACHE” BOTOȘANI în aplauzele copiilor!

Astăzi, în zi de sărbătoare, Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” și-a redeschis porțile, invitatul special fiind nimeni altul decât Moș Nicolae!

Beneficiarii Centrului social de zi pentru copii aflați în situații de risc social Botoșani au fost invitați să participe la spectacolul, „Nelu Gâscănelu” oferit de actorii teatrului, în sala recent modernizată.

În baza unui contract în valoare de 510.000 lei, Teatrul „Vasilache” a investit pe partea de modernizare a sălii de spectacole, constând în echipamente de lumini, sonorizare și proiectoare inteligente. Noile echipamente sunt pe bază de LED pentru dinamica luminilor și realizarea de economii la consumul de energie electrică (au fost eliminate proiectoarele vechi energofage).

Pentru anul viitor ne-am propus să finalizăm procesul de modernizare al sălii prin achiziția unui fundal LED care va aduce o noutate în privința decorului!” a declarat Marius Rogojinschi, directorul teatrului „Vasilache”.

Copiii au mai primit și cadouri de la Moș Nicolae, prin sprijinul primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Majoritatea celor care frecventează Centrul social de zi nu a participat niciodată la o piesă de teatru așa că, în zi de sărbătoare, împreună cu actorii de la Teatrul „Vasilache” le-am oferit micuților o bucurie. Aceștia s-au putut întâlni atât cu „Nelu Gâscănelu” cât și cu Moș Nicolae. Nu există o anume perioadă pentru a face fapte bune și a aduce zâmbete pe fața micuților, există doar dorința sinceră de a ajuta” a precizat primarul Cosmin Andrei.

(Visited 22 times, 1 visits today)