Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Iulian Rotariu, a câștigat si etapa de astăzi la ultramatatonul „Ultra Asia Race” Vietnam!

12 martie 2020 | Eveniment

În urma cu puțin timp, colegul nostru, plt.adj. Iulian Rotariu, a terminat a IV- a etapă a ultramatatonului din Vietnam, pe primul loc.

Pompierul botoșănean a reușit sa își domine adversarii pe tot parcursul celor trei etape. Etapa a III-a, care trebuia sa se desfășoare pe 11 martie, a fost anulata din cauza restricțiilor impuse din cauza coronavirusului.

Așteptăm anunțul oficial al organizatorilor.

Ultramatatonul Ultra Asia Race Vietnam s-a desfășurat în perioada 09 – 12 martie și a aliniat la start 18 dintre cei mai buni alergători de ultramaraton extrem din lume. Doar 10 au reușit sa termine cursa.

Iulian Rotariu este primul și singurul român care a participat la această cursă, organizată de cei de la Canal Aventure. Concurenții au parcurs 106 km în trei etape.

A fost o cursă autosusţinută, participanții și – au purtat echipamentul şi hrana într-un rucsac.

Și de această dată, Iulian a alergat în scop caritabil, încercând să sprijine în acest mod activitatea Asociaţiei Părinţilor Copiilor cu Autism Botoşani.

Felicitări, Iulian!👏👏👏👏 Te așteptăm acasă! Esti fantastic!

Să sustinem cauza pentru care a alergat Iulian Rotariu!

https://autismbotosani.galantom.ro/iulianrotariu

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri