Cele mai citite

loader-image
Botoșani
09:32, 21 iulie 2024
temperature icon 23°C
cer acoperit de nori
Humidity 76 %
Wind 9 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 14 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 04:37
Sunset Sunset: 20:02

Ultimele Știri

PNL a decis prin vot să meargă separat de PSD la toate cele patru rânduri de alegeri de anul viitor

3 noiembrie 2023 | Politica

PNL a decis vineri prin vot unanim să meargă separat de PSD la toate cele patru rânduri de alegeri din 2024.

Liberalii s-au reunit vineri al Sinaia în ședința Biroului Politic Național. Ei urmează să decidă dacă merg pe liste comune cu PSD sau pe liste separate la cele patru rânduri de alegeri din 2024.

Totodată, Nicolae Ciucă, președintele PNL, a anunțat vineri în ședința conducerii PNL că vrea să candideze la alegerile prezidențiale din 2024. El spusese încă din discursul inaugural că PNL trebuie să dea viitorul președinte al României.

Preşedintele PNL le-a cerut colegilor ”să aibă în continuare capacitatea de răbdare la guvernare şi atitudinea faţă de campania electorală şi competiţia pentru 2024” şi a precizat că nu vor accepta altceva decât tot responsabilitate şi onestitate de la orice partener.

”Prin noi înşine am reuşit de-a lungul istoriei. Prin noi înşine vom reuşi să abordăm alegerile din 2024 şi să le câştigăm. Să dăm Preşedintele României. Pentru că nu există altă soluţie pentru dezvoltarea României. Suntem aici să stabilim strategia şi direcţia. Avem nevoie ca pe baza acestor valori să ne asumăm obiectivele. Pentru îndeplinirea lor avem clar nevoie de o strategie şi un plan. Trebuie să dezvoltăm propriile obiective, propriile linii în conformitate cu ce am asumat ca partid”, a spus preşedintele PNL în deschiderea şedinţei Biroului Politic.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri