Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

PNL i-a amăgit pe români cu un program economic inexistent! Sprijin zero pentru firme, alocații, pensii și salarii tăiate!

23 iulie 2020 | Politica

Deputatul PSD Răzvan Rotaru arată că programul economic pentru România anunțat cu mare tam-tam de Iohannis și Orban e o iluzie a PNL!

Marea repornire economică e o gogoașă electorală marca PNL, nimic mai mult! La 9 luni de guvernare și la 4 luni de la începerea pandemiei, românii nu au văzut nicio îmbunătățire a nivelului de trai, doar scumpiri de prețuri și în rest gogoși electorale! Programul PNL „Reclădim România” a fost și rămâne o utopie, o iluzie, care-și propune absurd repornirea economică peste 10 ani. Prin granturile promise, guvernul liberal se pregătește să dea bani contra voturi la diverse categorii sociale. PNL reclădește România doar din gură, în fapt mituiește și cumpără voturi”, a declarat Răzvan Rotaru. 

Orban și șleahta de politruci din spatele lui a anunțat că nici nu se gândește să crească cu 40% pensiile și să dubleze alocațiile, așa cum sunt legile în vigoare.

Declarațiile lui Orban anunță austeritatea care vine peste România de luna viitoare și înseamnă amputări de venituri pentru cele mai vulnerabile categorii: copii și bătrâni. Familiile cu copii și pensionarii au acum nevoie de majorări ale alocațiilor și pensiilor, nu peste 10 ani când vrea PNL să pună în aplicare mărețul program economic. România se sufocă, oamenii se îmbolnăvesc, rămân fără locuri de muncă iar Iohannis, Orban și Cîțu, le vând românilor iluzii sub formă de gogoși electorale cu programe făcute pe picior între chermezele de la Palatul Victoria”, a subliniat deputatul social-democrat.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri