Cele mai citite

loader-image
Botoșani
08:18, 21 iulie 2024
temperature icon 22°C
cer acoperit de nori
Humidity 62 %
Wind 8 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 15 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 04:37
Sunset Sunset: 20:02

Ultimele Știri

Pompierii renunta la parada de astazi

13 septembrie 2013 | Eveniment

pompieriVineri, 13 septembrie, botoşănenii erau aşteptaţi în Piaţa Revoluţiei din municipiul Botoşani, începând cu 10.30, pentru a fi alături de pompieri la aniversarea celor 165 de ani de la Bătălia din Dealul Spirii şi Ziua Pompierilor din România. Din cauza inundatiilor produse insa in tara si soldate cu victime omenesti, pompierii botosaneni au renuntat la parada.

Prefectul judeţului, Costică Macaleţi, precum şi inspectorul şef al ISU Botoşani, colonel Radu Anton şi-au arătat solidaritatea faţă de sinistraţii din Galaţi, exprimându-şi disponibilitatea de a sprijini la nevoie acţiunile colegilor din judetul afectat de calamitati.

În cadrul festivităţilor, urmau sa fie prezentate uniformele militare şi echipamentele de protecţie ale pompierilor, dar si tehnica şi echipamentele din dotarea inspectoratului si mesajele autorităţilor administraţiei publice centrale şi locale. Momentul anuntat initial pentru astazi ar fi fost urmat si de defilarea dispozitivului format din personalul şi tehnica de intervenţie din cadrul I.S.U. Botoşani.

 

 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri