Cele mai citite

loader-image
Botoșani
15:02, 20 aprilie 2024
temperature icon 14°C
cer acoperit de nori
Humidity 46 %
Wind 21 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 19 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:14
Sunset Sunset: 19:09

Ultimele Știri

Șapte apeluri înregistrate pentru înlăturarea efectelor produse de vântul puternic, în municipiul Botoșani

2 aprilie 2024 | Eveniment

În ultimele ore, la dispeceratul integrat ISU – SAJ Botoșani, au fost înregistrate șapte apeluri pentru înlăturarea efectelor produse de vântul puternic, în municipiul Botoșani, Drislea și Vorona.

În municipiul Botoșani, cetățenii au anunțat că viața sau bunurile le sunt puse în pericol de bucățile de acoperiș desprinse de vânt.

Pentru înlăturarea pericolelor, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani au lucrat, efectiv, la foc continuu, deplasându-se de la o intervenție, la alta.
Aceștia au acționat pentru degajarea unor bucăți de tablă de pe acoperișurile unor blocuri și a unei case de pe străzile Vârnav, Aleea Nouă, Primăverii, Gheorghe Filipescu și 1 Decembrie, desprinse de vânt și care puteau să cadă peste trecători.
În comuna Vorona a fost anunțat faptul că la un transformator electric se observă flăcări. La caz au intervenit Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din comună, fiind sesizat și furnizorul de energie electrică.

Și pompierii voluntari din Trușești au intervenit pentru înlăturarea unui arbore căzut pe carosabil, pe DN 29 D, pe raza localității Drislea.

Reamintim faptul că județul Botoșani s-a aflat sub incidența unui cod portocaliu de intensificări ale vântului din această dimineață, de la ora 08:00, până după-amiază, la ora 18:00. În acest interval, au fost perioade în care vântul a batut cu viteze de 80-85 km/h.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri