Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Senator Doina Federovici: „Anticipatele!!! PNL și Iohannis adâncesc România în criză profundă”

4 martie 2020 | Politica

În plină criză politică provocată de PNL; cu o creștere record al monedei euro, cu o criză în sănătate generată de riscul epidemiei de coronavirus și mai nou de dorința celor de la putere să pună în dezbatere publică un proiect care interzice țăranului român să-și crească porcii în propria gospodărie, preşedintele PSD Botoşani, senatorul Doina Federovici a avut o reacție acida pe o rețea de socializare.

Redăm mai jos postare făcută de senatorul Doina Federovici:
Anticipatele!!! PNL și Iohannis adâncesc România în criză profundă. Anticipatele înseamnă că țara va fi efectiv în derivă luni de zile, fără guvern legitim și cu Parlament suspendat. În caz de urgență va fi imposibil de reacționat rapid. Mai simplu spus Coronavirus + Criză economică + Criză refugiați + Anticipate = HAOS și risc de îmbolnăvire a populației. Această criză politică profundă este responsabilitatea directă a lui Iohannis și PNL.

România este în fața a trei crize majore: 1. Criza sănătăți – generată de riscul epidemiei de coronavirus; 2. Criza economică. – generată de panica epidemiei care a determinat blocaje economice și comerciale, moneda națională se devalorizează, cresc prețurile, bursele se prăbușesc. 3. Criza socială – generată de decizia Turciei de a da drumul către Europa a refugiaților sirieni.

România ar trebui mai mult decât oricând să aibă instituții deplin funcționale și stabile pentru a putea asigura protecția și sănătatea cetățenilor.

Contrar acestui imperativ național, PNL insistă cu aventura iresponsabilă a anticipatelor. O dovedește parodia negocierilor purtate de Cîțu pentru asigurarea unei așa-zise majorități parlamentare necesare învestirii, după formarea guvernului și după stabilirea programului de guvernare. USR a dezvăluit clar că, în discuțiile purtate, Cîțu nu a cerut DELOC, nici direct, nici indirect, să fie susținut prin voturile parlamentarilor USR.

Este evident că, deși nu o mai afirmă public, precum Orban, prim-ministrul desemnat Florin Cîțu nu vrea ca guvernul său să fie învestit, eforturile sale nu sunt pentru constituirea unei majorități parlamentare, ci dimpotrivă, vrea să pice! Ce face Cîțu este la fel de neconstituțional precum ceea ce a făcut și Orban.

Premierul Cîțu, PNL și partidele cu care au format majoritatea să dea jos guvernul PSD, la moțiunea de cenzură, trebuie să dea dovadă de o minimă responsabilitate și să formeze de urgență majoritatea necesară învestiturii.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri