Cele mai citite

loader-image
Botoșani
08:55, 21 iulie 2024
temperature icon 21°C
cer acoperit de nori
Humidity 64 %
Wind 9 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 14 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 04:37
Sunset Sunset: 20:02

Ultimele Știri

Specialiștii ANM anunță o vreme neobișnuită în luna noiembrie

3 noiembrie 2023 | Administratie

Vremea va fi mai caldă decât de obicei în următoarea lună. Dacă în prima săptămână de prognoză ploile vor fi mai multe decât de obicei, în cea de-a doua vor lipsi, după care vor reveni la o cantitate normală, informează Mediafax.

Prognoza meteorologică pentru perioada 6 noiembrie – 4 decembrie a fost anunţată vineri de meteorologi.

Săptămâna 6 – 13 noiembrie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice și centrale, dar mai ales în zona Carpaților Occidentali și în nordul Carpaților Orientali, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 13 – 20 noiembrie
Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-estice. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane și în extremitatea de sud-est a țării.

Săptămâna 20 – 27 noiembrie
Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în extremitatea de sud-est a teritoriului. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 27 noiembrie – 4 decembrie
Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile sudice și sud-estice.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri