Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

URBAN SERV SA BOTOȘANI continuă campania de informare și conștientizare privind colectarea separată a deșeurilor reciclabile sub sloganul “COLECTEAZĂ SEPARAT PENTRU UN ORAȘ CURAT” și costuri mai mici pentru serviciul de salubritate.

8 iulie 2020 | Administratie

În contextul actual din România, operatorul de salubritate URBAN SERV SA BOTOȘANI, luând toate măsurile posibile pentru protejarea sănătăţii angajaţilor săi, asigură continuitatea serviciilor de colectare a deşeurilor.
Operatorul de salubritate URBAN SERV SA BOTOȘANI solicită totodată sprijinul tuturor persoanelor fizice și juridice, pe raza cărora se desfășoară activitatea de colectare separată și transport separat a deșeurilor, să utilizeze materialele medicale (MAȘTI ȘI MĂNUȘI)necesare protejării angajaților și, implicit a persoanelor cu care aceștia intră în contact, în vederea menținerii sănătății populației și mediului la un nivel optim.
URBAN SERV SA BOTOȘANI dorește să reamintească clienților că, în afara de a fi obligații legale, colectarea separată a deșeurilor și depozitarea acestora numai în recipientele desemnate sunt dovada responsabilității , solidarității și spiritului civic.

Deșeurile reciclabile trebuie separate de cele reziduale și depozitate numai în recipientele special destinate, astfel:
– deșeurile/ambalajele reciclabile din hârtie și carton în recipientele /sacii de culoare albastră (mărunțite și uscate, fără alte impurități );
– deșeurile/ambalajele reciclabile din plastic și metal (DOZE) în recipientele /sacii de culoare galbenă (“turtite” ,fără alte impurități); ;
– deșeurile/ambalajele reciclabile din sticlă în recipientele din platformele de colectare arondate blocurilor/ PERSOANELOR JURIDICE în recipientele inscripționate/ identificate pentru acest tip de deșeu;
– deșeurile reziduale în recipientele adecvate pentru deșeuri menajere;
Este esenţial ca asociaţiile de proprietari să gestioneze corect volumul de deşeuri şi să nu depoziteze cantităţi în afara recipientelor.
Dorim să protejăm Echipele de colectare URBAN SERV SA prin evitarea colectării unor deșeuri ce nu sunt depozitate în recipiente, pentru a evita riscurile suplimentare ce le-ar presupune încărcarea manuală a acestora.
Orice contact suplimentar pune în pericol sănătatea Echipele de colectare şi posibilitatea URBAN SERV SA de a continua serviciul de colectare separată și transport separat fără întreruperi.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri