Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

VEZI mesajul Inspectorului Scolar General, cu ocazia deschiderii anului școlar 2020 – 2021

14 septembrie 2020 | Social - Educatie

Dragi elevi, distinși părinți, stimați colegi,
Întotdeauna școala a fost un loc al emoțiilor. Sunt emoțiile noastre, ale tuturor. Fie pornite din bucuria unei revederi, fie în așteptarea unor rezultate bune în anul ce urmează. Educatori, învățători, profesori, copii, părinți, am pornit împreună pe un drum, la capătul căruia împreună vom ajunge.
Astăzi, se va spune că școala nu mai este la fel. Se va vorbi despre generații sacrificate, despre teamă și despre pierderea calității actului didactic. Va fi, cu certitudine, un an școlar atipic, greu de înțeles, dificil pentru toți.
Dar nu trebuie să ne pierdem încrederea, școala și-a schimbat doar veșmintele, spiritul i-a rămas nealterat.
Dragi părinți, avem nevoie mai mult ca oricând de dumneavoastră, de a ne fi parteneri, facem apel la înțelegere, comunicare, toleranță, capacitate de adaptare.
Dragi elevi, școala este un mediu sigur, dacă vom reuși să respectăm cu toții măsurile recomandate (distanțare fizică, purtarea măștii, igienizare a mâinilor).
Dragi profesori, am încredere că vom reuși să trecem peste toate aceste dificultăți, întrucât avem datoria de a le oferi copiilor noștri o stare de bine într-o școală prietenoasă, sigură, care să-i ajute să își găsească drumul cel mai bun în viață.
Școala înseamnă comunicare, colaborare, empatie, evoluție.
Fiindcă, indiferent de vremuri, cu reguli mai mult sau mai puțin ușor de înțeles sau de respectat, întotdeauna școala am fost noi: copiii, părinții, bunicii și cadrele didactice. Am simțit împreună, am râs și am oftat împreună, am muncit și am făcut sacrificii împreună pentru a oferi acestei țări cel mai bun viitor posibil.
Noi nu intrăm în „linia întâi” pe 14 septembrie. Noi am fost mereu în linia întâi!
Succes în noul an școlar tuturor și nu uitați că sufletul și mintea nu vor purta niciodată mască!

Inspector Școlar General,
Prof. Gabriel H RTIE

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri