Lia Olguța Vasilescu se întoarce în Guvern!  Va fi consilierul premierului Dăncilă

Lia Olguța Vasilescu va fi consilier al premierului Viorica Dăncilă, pe probleme de infrastructură. Anunțul a fost făcut de președintele PSD, Liviu Dragnea, la Gorj. 

El a vorbit despre drumul expres Piteşti-Craiova, care este prioritar în perioada următoare. „Există deja la Ministerul Transporturilor o echipă formată, dedicată doar pentru acest drum expres. Olguța Vasilescu i-a cerut doamnei prim-ministru să accepte să fie consilier onorific al primului ministru pe infrastructură pentru a se implica și ea direct în a urmări realizarea acestei lucrări care este importantă pentru această zonă a țării”, a spus Liviu Dragnea, precizând că a făcut opt ore pe drumul de la Bucureşti, la Reşiţa. 

„Am văzut cât de aglomerat este acest drum, Craiova-Piteşti, şi nu numai acesta. Toate drumurile s-au aglomerat, pentru că economia a crescut mult. Este absolut obligatoriu ca acest poriect să se realizeze”, a spus Dragnea, despre starea infrastructurii. Lia Olguţa Vasilescu a fost ministru al Muncii. La remanierea guvernamentală din toamnă, aceasta a fost retrasă de la minister şi propusă la Ministerul Transporturilor. Preşedintele a respins propunerea, astfel că următoarea nominalizare a fost la Ministerul Dezvoltării Regionale. 

www.libertatea.ro