Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Baronul Flutur de la Botoșani la fel ca baronul Flutur de la Suceava face lucrări de mântuială pe bani mulți pe spatele oamenilor care l-au pus în funcție!

29 mai 2020 | Politica

Deputatul PSD Răzvan Rotaru atrage atenția instituțiilor abilitate să se sesizeze cu privire la ultimele lucrări făcute de primarul Flutur pe Aleea Curcubeului, strada Mihail Kogălniceanu și Drumul Tătarilor prin care mai mult a fost stricat carosabilul decât reparat.

Așa cum pentru baronul Flutur de la Suceava, Spitalul Județean Sfântul Ioan cel Nou a devenit, cum au declarat medicii suceveni „o vacă de muls pentru mai marii județului, așa municipiul Botoșani a devenit pentru baronul Cătălin Flutur o afacere de casă a PNL. Cum e posibil ca după mai multe luni de lucrări și sume importante de bani alocate să transformi străzile din municipiu în canale navigabile ca în Veneția. Baronul Flutur se laudă cu proiecte de milioane de euro pe hârtie și își bate joc de botoșăneni care trebuie să circule prin apă până la genunchi și să se ude pe haine ca să poată traversa de pe un trotuar pe altul sau ca să ajungă acasă”, a declarat Răzvan Rotaru.

Așa cum botoșănenii s-au obișnuit din primele două mandate ale baronului liberal Cătălin Flutur, în preajma campaniilor electorale sunt aruncați bani pe fereastră din impozitele și taxele cetățenilor pe lucrări de mântuială.

Baronul de Botoșani, Cătălin Flutur i-a luat atribuțiile viceprimarului Marian Murariu pentru a se lăuda el cu investițiile în asfaltări, care de fapt sunt bani pentru clientela de partid, fără niciun beneficiu pentru botoșăneni. Oamenii din strada Curcubeului și strada Kogălniceanu au declarat că după terminarea lucrărilor sunt inundații permanente la orice strop de ploaie și e mult mai rău decât înainte.

La Botoșani, baronul Flutur a construit fântâni arteziene pe zeci de mii de euro care nu funcționează, face lucrări de ochii lumii care cedează la câteva zile și în rest cheltuie bani în neștire pe reparații care mai mult strică, dar nu e în stare să finalizeze Teatrul Mihai Eminescu și să conecteze la utilități blocurile ANL din Șoseaua Iașului”, a completat deputatul PSD.

 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri