Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Continuă investițiile în comunitățile locale din județul Botoșani

18 noiembrie 2023 | Politica

Primarul comunei Vârfu Câmpului, Maria Huțu, a semnat săptămâna aceasta la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul de finanţare pentru proiectul de extindere a sistemului de alimentare cu apă potabilă și construire rețele de canalizare în satele Vârfu Câmpului, Ionășeni, Maghera și Pustoaia.

„Investiția în valoare de 18.000.000 lei este finanțată prin programul Anghel Saligny și reprezintă o continuare firească a proiectelor de dezvoltare locală pe care noi le implementăm la Vârfu Câmpului”, a declarat primarul Maria Huțu

În pofida dificultăților și a crizelor suprapuse, unul dintre programele PSD de mare importanță pentru comunitățile locale continuă. Este vorba de PNDL, care s-a derulat în două etape și care are acum continuă, practic, sub un alt nume, Anghel Saligny. Astfel, investiții așteptate de toți românii, rețele de apă, canalizare, asfalt, trotuare, aducțiune de gaze naturale care cresc gradul de civilizație, vor continua să fie finanțate.

La evenimentul oficial, primarul din Vârfu Câmpului a fost însoțit de deputatul Alexandra Huțu și consilierul de stat Florin Gavril.

„Primarul comunei Vârfu Câmpului este unul dintre primarii botoșăneni care a înțeles nevoia de investiții locale consistente. Accesarea măsurilor și programelor naționale și europene va conduce la reducerea decalajul dintre zonele rurale și urbane din județul nostru. Felicitări doamnei primar și echipei de proiecte pe care o coordonează cu profesionalism pentru respectarea angajamentelor pe care și le-a asumat față de locuitorii comunei Vârfu Câmpului”, a transmis deputatul Alexandra Huțu

Premierul Marcel Ciolacu a dat în repetate rânduri asigurări ferme administrațiilor locale că toate cheltuielile făcute cu investițiile pe programele Anghel Saligny și CNI vor fi decontate până la ultimul leu. Sunt proiecte importante pentru comunitățile locale iar guvernul, în niciun caz, nu le va întârzia.


Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri