Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Doina Federovici: „PNL ia apărarea violatorilor și pedofililor și nu acceptă eliminarea posibilității de prescripție a faptelor de viol sau pedofilie.”

5 august 2020 | Politica

Doina Federovici, susținută de PSD pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Botoșani este îngrijorată de repercursiunile pe care le poate avea gestul Guvernului PNL de a contesta legea votată de parlamentarii de la toate partidele politice pentru pedepsirea fără drept de apel a violatorilor și pedofililor.   

Am și eu un copil și sunt foarte îngrijorată ca mamă la fel ca toți părinții din Botoșani și din toată țara de inițiativa PNL de a bloca creșterea pedepselor pentru monștrii care produc astfel de atrocități. Decizia Guvernului Orban de a ataca legea la Curtea Constituțională legea prin care persoanele care comit violuri nu mai au nicio scăpare, pe motiv că ar discrimina pedofilii și violatorii reprezintă un atentat la viața copiilor noștri. Nu pot să cred că există în România în anul 2020 o formațiune politică care se numește Partidul Național Liberal și care le poartă de grijă pedofililor și violatorilor, nu și copiilor”, a declarat Doina Federovici.

Guvernul PNL se pare că ar fi format din oameni care nu ar avea copii și nu ar înțelege ce înseamnă să ai un copil. Oameni care nu înțeleg ce este în sufletul și în inima unui părinte al cărui copil a fost distrus pe viață de un astfel de infractor nu au ce să caute în nicio funcție publică.

Violul este considerat crimă împotriva umanității de către Curtea Penală Internațională din 1998. Se pare că liberalii în frunte cu domnii Iohannis și Orban nu sunt interesați de astfel de probleme, dânșii sunt preocupați cu alianțele electorale din București. Domnilor liberali cum puteți fi apărătorul pedofililor? Legea pe care ați contestat-o a fost făcută tocmai pentru ca astfel de drame, cum a fost cazul de la Caracal, să nu se mai întâmple. În calitate de senator, indiferent ce decizie se va lua la Curtea Constituțională voi vota pentru acordarea pedepsei maxime violatorilor și pedofililor”, a completat președintele PSD Botoșani.

Guvernul Orban este cel care discriminează cu adevărat când decide să nu le dea tablete copiilor dacă, unul dintre părinți are telefon cu abonament la internet.

Stimați guvernanți liberali, de ce ați decis ca unii dintre copii să aibă acces la tablete şi la învățământ on line, şi alţii nu? De ce domnii Orban şi Iohannis se tem ca nu cumva să fie discriminați pedofilii, dar nu au timp să analizeze deciziile prin care guvernul PNL, discriminează copiii? Cinismul acestor oameni merge până acolo încât pentru PNL nu mai contează că sunt copii care nu au acces la internet, dar contează că monștrii precum cel de la Caracal, sau precum polițistul violator de la serviciul de circulație al capitalei nu mai pot fi pedepsiți doar cu muncă în folosul comunității”, a completat Doina Federovici.

 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri