Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Oficial: Cătălin Flutur- candidatul PNL la Primăria Municipiului Botoșani

17 martie 2024 | Politica

Fostul primar Cătălin Flutur a anunțat joi, oficial, că va candida, din partea PNL, pentru funcția de primar al municipiului Botoșani.
El a fost ales, miercuri, președinte al organizației municipale în urma întrunirii Biroului Politic Municipal. Prim-vicepreședinți au fost numiți Gelu Graur și Gabriel Alecsandru, iar secretar general senatorul Cristian Achiței.

Cătălin Flutur a promis că, împreună cu noua echipă, din care fac parte oameni de afaceri, avocați, membri ai societății civile, va câștiga alegerile din acest an.

Liberalul este convins că poate să facă multe pentru municipiul Botoșani, iar vârsta nu este o piedică. Cătălin Flutur are 61 de ani și a mai deţinut trei mandate de primar al municipiului Botoşani în perioada 2004-2012, respectiv 2016-2020. La ultimele alegeri locale din 2020, a fost învins de actualul primar, Cosmin Andrei (PSD), la o diferenţă de numai câteva zeci de voturi.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri