Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Semnal de alarmă tras de fostul ministru al Muncii, Marius Budăi: „Aroganţa Guvernului IOC (Iohannis-Orban-Cîţu) a dus România pe ultimul loc în UE că impact în PIB al măsurilor implementate pentru relansarea economiei”

15 iunie 2020 | Politica

Producţia industrială a României a înregistrat un declin major de peste 36% în luna aprilie faţă de luna precedentă şi de peste 38% comparativ cu perioada similară a anului trecut, susține fostul ministru al Muncii, Marius Budăi (PSD), care subliniază că, deși mediul privat se prăbușește odată cu economia, ”liberalii nu au timp de el și îl lasă să moară pas cu pas”.

”Aroganţa Guvernului IOC (Iohannis-Orban-Cîţu) a dus România pe ultimul loc în UE ca impact în PIB al măsurilor implementate pentru relansarea economiei. În timp ce toate ţările lumii iau măsuri ferme şi cu impact serios pentru relansarea economică, Guvernul Orban – PNL nu iese din paradigma lui „vom face-vom drege”.

Toate Agenţiile internaţionale de rating ne spun că România merge în direcţia greşită din punct de vedere economic, numai Orban şi Cîţu văd lucrurile în roz. Domnul Vasile F. Cîţu, cel mai mare zdrobitor de locuri de muncă şi firme din România, trebuie să dea socoteală pentru toate grozăviile şi lucrurile „fantastice” pe care le-a făcut în ultimele 8 luni şi care au dus şi vor duce la prăbuşirea economică a României. Generaţii întregi, de aici înainte, vor fi nevoite să plătească împrumuturile „domnului fantastic”. Măcar pentru atât şi ar fi trebuit să le dubleze alocaţiile copiilor. După ce a fost demis de mai multe ori în Parlament, după ce a refuzat onoarea de a fi prim-ministrul acestei ţări, după ce a fost dovedit mincinos şi incompetent, V. F. Cîţu nu se lasă până nu pune la pământ toată economia României”, spune fostul ministru al Muncii.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri