Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

CP – SENATOR DOINA FEDEROVICI: „Trebuie cu toții să facem totul pentru ca regulile impuse de autorități să fie respectate, pentru a ne proteja atât pe noi, pe familiile noastre, dar și pe ceilalți români”

16 martie 2020 | Politica

„Dragii mei botoșăneni,
Începând de astăzi, în România va fi decretată starea de urgență! Fără să minimalizez gravitatea situației în care ne aflăm datorită extinderii epidemiei cu virusul Covid-19, vreau să fac un apel la solidaritate și înțelegere. Trebuie cu toții să facem totul pentru ca regulile impuse de autorități să fie respectate, pentru a ne proteja atât pe noi, pe familiile noastre, dar și pe ceilalți români. Dincolo de simpatiile sau antipatiile politice, mesajul trebuie să fie unul singur: de unitate.
Starea de urgență anunțată de președintele Iohannis nu trebuie să creeze panică. Este doar o măsură care permite autorităților să ia măsuri mai rapide, fără ca aceasta să însemne o agravare a situației din România.
Trebuie să avem încredere în autorități, să ne comportăm responsabil și să nu intrăm în panică. În astfel de momente, panica și dezinformarea sunt cel mai mare dușman.
Vă îndemn să vă informați doar din surse oficiale și să rămâneți calmi!
Și nu uitați dacă vă pot ajuta cu ceva va rog să nu ezitați sa-mi cereți sprijinul.
Fie ca Dumnezeu să ne ajute pe noi și pe semenii noștri să depășim cu bine aceste momente dificile! Totul va fi bine!
Multă sănătate tuturor!!!”

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri