Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO Condiții civilizate de educație pentru cei peste 400 de elevi din comuna Răchiți

4 iunie 2020 | Video

video

Condiții civilizate de educație pentru cei peste 400 de elevi din comuna Răchiți. Asta și-a propus, și a reușit să facă primarul Florin Bulgaru, prin accesarea fondurilor necesare reabilitării unor instituții de învățământ de pe raza comunei. Este vorba despre despre Școala Gimnazială nr. 2 Roșiori, Școala ”Petru Șuster” Costești și Grădinița ”Petru Șuster” din Costești. Acestea sunt extinse si modernizate cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării, prin programul Național de Dezvoltare Locală. La Roșiori, unde învață jumătate din elevii comunei, șantierul este în plină desfășurare.

„La nivelul comunei Rachiti avem ca prioritate reabilitarea tuturor școlilor din comună. În acest moment se lucrează la trei școli și anume: Grădinița de la Cișmea, Școala NR.2 din Costești și Școala NR. 2 din Roșiori. Toate școlile suferă o reparație capitală începând de la subzidiri, absolut toate ușile și geamurile vor fi schimbate, centrală termică nouă și câte o sala de festivități pentru fiecare școală. În șantierul in care ne aflam, Școala NR. 2 – Roșiori, este o școală pe două nivele, cu zece clase. La nivelul comunei avem aproximativ 400 de elevi, iar în această școală inavata jumătate din ei. Este un proiect finanțat prin PNDL, un proiect de 3,9 milioane de lei, cu un termen de execuție, luna martie 2021 „, declara Florin Bulgaru, primarul comunei Rachiti.

Cele 3 proiecte au o valoare totală de aproape 4 milioane de lei și vor asigura, la finalizare lor, spațiile necesare educației din învățământul preșcolar și gimnazial din comuna Răchiți.

FOTO

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri